Veel gestelde vragen

Wat is er bijzonder aan RedoxForte?
RedoxForte is het resultaat van een uniek productieproces. RedoxForte werkt op het meest fundamentele niveau, namelijk je lichaamscellen. Het activeert lichaamseigen functies, die herstel en genezing bevorderen. Omdat het lichaamseigen is, is het ook 100% veilig. Het draait allemaal om de positieve lading van water, een verborgen kracht die ervoor zorgt dat ziekmakende en negatief geladen cellen met bacteriën, schimmels of virussen bestreden worden.

Is RedoxForte veilig?
Ja, want het is 100% lichaamseigen en dus veilig. Onderzoek door tal van laboratoria toont dit aan en er is geen enkele toxiciteit waargenomen. Het product is immers vergelijkbaar met neutrale zoutwateroplossingen. RedoxForte is dus veilig voor alle essentiële lichaamsorganen. Het is veilig voor alle zachte weefsels en membranen van de neus, keel en slokdarm.

Waarom staan de redox moleculen niet onder “ingrediënten” op het etiket?
Als we naar de ingrediënten van een brood kijken, zien we misschien wel bloem, water, suiker, olie, gist, maar nergens staat op de ingrediëntenlijst “brood”. De ruwe ingrediënten staan op de lijst, niet het eindproduct. Hetzelfde met redox moleculen, waar de ingrediënten water en zout zijn. De redox moleculen zijn het resultaat van een uniek productieproces.

Wat gebeurt er precies als we RedoxForte Inner Care toevoegen aan water?
RedoxForte Inner Care heeft een redoxwaarde van 700+ met een neutrale pH van 7.  “Gewoon water” heeft een redoxwaarde tussen 230 en 265. Dit betekent dat alles erin kan groeien, zelfs ziekmakende cellen. Vanaf het moment dat het water vervuild is met ziekmakende cellen daalt de redoxwaarde. Als je 30 ml RedoxForte Inner Care toevoegt aan “gewoon water” dan zal de Redoxwaarde onmiddellijk stijgen naar 700+. Dit betekent dat het “gewone water” geactiveerd wordt tot diezelfde 700+ redoxwaarde (gemeten in millivolt).  Het geactiveerde “gewone water” zal nu helpen om het lichaam van binnenuit te reinigen van negatief geladen, ziekmakende cellen.

Waar komt de bijzondere smaak en geur van RedoxForte vandaan?
Dat is de smaak en geur van de redox signaliseringsmoleculen. Als je goed proeft en ruikt, ervaar je de smaak van zout of natriumchloride. RedoxForte Inner Care verdund in water smaakt niet zo sterk meer. Als je Redoxforte Inner Care enige tijd inneemt, merk je dat je smaakpapillen zich aanpassen en het voor jou natuurlijker zal smaken.

Hoe weet ik wat het gewenste effect is?
Over het algemeen voel je je binnen 10 dagen beter na het gebruik van RedoxForte Inner Care. Bij RedoxForte Abdomen Care  is dat vanaf de vierde of de vijfde dag. Schrijf bij aanvang best je klachten en ongemakken op, zodat je daarna het verschil duidelijk kan vaststellen. Op basis van een mogelijke bloedanalyse kan je nog beter meten wat het positieve effect is op je lichaam.

Is het nodig om Redox Forte Inner Care te verdunnen in 1 liter water?
RedoxForte Inner Care kan verdund in water of puur worden gedronken. Het dagelijks aanbevolen watergebruik is 1 tot 1,5 liter! Vanaf het moment dat je 30 ml RedoxForte Inner Care aan 1 liter water toevoegt, verander je de redoxwaarde van de volledige hoeveelheid water.

Hoe kan je RedoxForte het best bewaren?
Alle RedoxForte producten kan je bewaren op kamertemperatuur. Kouder of warmer maakt geen verschil voor de kwaliteit van het product. Het is zelfs stabiel bij temperaturen tot 150°C en overleeft zowel bereiding in de magnetron als koeling en invriezen.

Waar is de prijs van RedoxForte Inner Care op gebaseerd?
RedoxForte Inner Care wordt geproduceerd op basis van een uniek en langdurig proces. Met 1 liter RedoxForte Inner Care activeer je meer dan 30 liter gewoon water met dezelfde kracht en werking als het pure product. Om alle mogelijke toepassingen verder te ontwikkelen en te testen, investeren we permanent in onderzoek. In de prijs van RedoxForte zijn uiteraard ook de BTW en verzendkosten inbegrepen.

Hoe gebruik ik de verschillende RedoxForte producten?

  • RF Inner Care gebruik je het best door dagelijks 30ml aan 1L water toe te voegen en deze gedurende de dag (bij voorkeur ochtend) leeg te drinken. Je doet dit het best gedurende 3×30 dagen (RF Inner Care kuur)
  • RF Abdomen Care drink je dagelijks 100ml puur op een nuchtere maag, 20-30min later kun je dan weer eten. Je doet dit het best 10 dagen achter elkaar, daarna 4-5 dagen pauzeren, vervolgens weer 10 dagen achter elkaar (RF Abdomen Care kuur)
  • RF Skin Care Spray gebruik je voor alle denkbare momenten tussendoor, bij huid irritatie, allergie e.d. maar ook inwendig voor mond en keel.

Je krijgt bij iedere aankoop een volledige gebruiksaanwijzing per RF product, hierin staat alles wat je moet weten.

Wat indien je een zoutarm dieet volgt?
RedoxForte, al dan niet verdund en gebruikt volgens gebruiksaanwijzing, bevat een minimale hoeveelheid zout, waardoor het ook kan gebruikt worden door mensen die een natrium arm dieet volgen.

Kan het in combinatie met andere geneesmiddelen?
RedoxForte kan gebruikt worden met andere geneesmiddelen, met uitzondering van cortisonen. Het is bewezen dat RedoxForte 100% veilig is.

Hoeveel REDOXFORTE moet ik normaal gesproken gebruiken en hoeveel als sporter?
Het drinken van 30 ml RedoxForte Inner Care is voldoende voor het verbeteren van je gezondheid en je prestaties. Als je lichaam gestrest is of op de proef wordt gesteld door wat dan ook, dan kan het nuttig zijn om een hogere dosering te nemen. Sporters gebruiken bijvoorbeeld 60 ml bij intensieve training of het deelnemen aan een wedstrijd. Een teveel aan inname wordt automatisch door je lichaam afgebroken in water en zout.  Gebruik RedoxForte Inner Care echter niet om je lichaam te hydrateren. Drink steeds voldoende water als je RedoxForte gebruikt (1,5 tot 2 liter vocht per dag).

Waar helpt RedoxForte Skin Care Spray precies voor?
RedoxForte Skin Care Spray is 100% lichaamseigen en veilig.  Het is kalmerend, zelfs voor de meest gevoelige weefsels.  Het helpt bij alle mogelijke irritaties en huidaandoeningen, ook bij zonnebrand.  RedoxForte Skin Care Spray kan ook gebruikt worden bij blaren in de mond en keelpijn. Kijk zeker naar de gebruiksaanwijzing voor alle mogelijke toepassingen.

Hoe kan je het effect van RedoxForte Skin Care versterken?
Door eerst te sprayen met RedoxForte Skin Care Spray en daarna je gebruikelijke dag- of nachtcrème aan te brengen.