Testimonials

Gebruikers over RedoxForte

Gebruikers van RedoxForte laten met trots hun verhalen achter. Lees hieronde alle testimonials van de gebruikers van dit unieke product.

Eczeemplekjes

Eerder dit jaar had ik zó veel werk, dat een burn-out op de loer lag. Ik merkte dat onder andere aan het eczeem op mijn hoofd, waar ik in drukke perioden meer last van heb. Een vriend attendeerde mij op RedoxForte, dat ik ben gaan gebruiken. Na een paar weken merkte ik al dat de eczeemplekjes droger werden, de zachte plekjes werden korstjes, een goed teken.

Heel bijzonder

Toen ik op controle bij de huisarts kwam, wist ze niet wat ze zag. Ik had bloed laten prikken en de ontstekingswaarden waren in vijf weken gedaald van 160 naar 2, heel bijzonder.De huisarts reageerde enthousiast en wilde meer over RedoxForte weten.

Lees meer

Ziekte van Crohn

Ik heb de ziekte van Crohn (chronische ontstekingen in de darmen) en heb nu een volledige kuur gedaan met RedoxForte Abdomen Care. Mijn ontlasting was al na twee dagen beter en ik heb zelfs mijn periodiek medicijn pas een maand later ingenomen...

Lees meer

Positieve ervaring

Wij kennen verschillende mensen die RedoxForte gebruiken, hun ervaringen zijn allemaal positief. Dat kunnen wij alleen maar beamen.”

Lees meer

Jicht

Sinds ik RedoxForte slik, is de pijn van mijn jicht weggezakt. Ik loop inmiddels zonder pijn. We vertellen ons verhaal aan iedereen. De werking van RedoxForte lijkt ongelofelijk, maar het werkt dus echt. Onze gezondheid is daarvan het beste bewijs....

Lees meer

Veel fitter

Ik realiseer me nú pas hoe beroerd ik me al die jaren gevoeld heb. Ik ben veel fitter en voel me een heel ander mens.”

Lees meer

Duidelijk merkbaar

Als je me vraagt wat RedoxForte inhoudt, kan ik het moeilijk uitleggen. Het werkt in ieder geval in de cellen van je lichaam en zorgt ervoor dat ze optimaler gaan werken. Hierdoor wordt je immuunsysteem sterker en kan je lichaam zichzelf beter...

Lees meer

Chronische blaasontsteking

Ik heb chronische blaasontsteking. Het is nauwelijks te geloven, maar na één week had ik geen buikpijn en rugpijn meer. In de maanden daarna liet ik bij de huisarts verschillende keren mijn urine op kweek zetten. Uit die tests bleek dat het aantal...

Lees meer

Ik zit hoger in mijn energie

Sinds ik RedoxForte Inner Care gebruik, zit ik veel hoger in mijn energie. Ik weet het zeker: dankzij RedoxForte kan ik dagelijks veel meer aan. Ik blijf het middel dan ook beslist gebruiken.”

Lees meer

Super mooi genezen

Ik brak bij een val mijn been op diverse plekken, met verschillende flinke wonden aan mijn kuit. Tijdens mijn herstel wilde ik voorkomen dat er geen ontstekingen in het geopereerde gebied kwamen. Dus ging ik op advies van mijn (natuurgeneeskundig)...

Lees meer

Bart G. – 45 jaar, Ex-wielrenner
Chronische lymfatische leukemieAuto-immuunziekte

Sinds ik RedoxForte Inner Care gebruik heb ik de energie en veerkracht teruggevonden om intensief en met plezier te kunnen sporten. Na jaren van medisch leed (chronische bloedziekte) kreeg ik mijn lichaam niet meer geactiveerd om meerdere malen per week te kunnen fietsen, daar mijn lichaam onvoldoende recupereerde. Met RedoxForte heb ik een hele transformatie ondergaan. Niet alleen voel en presteer ik veel beter, ook in mijn bloedanalyse na een studie van 3 maanden zijn mijn bloedwaardes spectaculair verbeterd.

Als 45-jarige ex-wielrenner trap ik weer wattages, die ik meer dan 15 jaar geleden niet meer geduwd kreeg. Met een gewicht van 68,5 kg kom ik nu aan een piek wattage van 1367 watt en een FTP-waarde van 300 watt (4.37 watt/kg) en 62 VO2-MAX. Ongelooflijk leuk om nu weer zo fit door het leven te gaan!!!

Ik raad iedereen, die zijn sport op een gezonde manier wil uitvoeren en beleven aan om RedoxForte Inner Care te gebruiken. Je bewijst er je lichaam een groot plezier mee en op de koop toe presteer je er ook nog veel beter van!!!

Bart was, gedurende 3 maanden, één van de testpersonen voor onze studie over de impact van RedoxForte Inner Care op vlak van gezondheid, uithoudingsvermogen, herstel en weerstand.
Hieronder ziet u een overzicht van enkele relevante bloedresultaten hieromtrent.

RedoxForte is verkrijgbaar voor 3 verschillende toepassingen

RedoxForte Inner Care

Verbeter je gezondheid en prestaties.
Geef je weerstand en zelfherstellend vermogen een boost.

RedoxForte Abdomen Care

Een lichaamseigen en –vriendelijke detox. Reinigt je darmen natuurlijk en krachtig!

RedoxForte Skin Care

Herstel en bescherm je huidcellen. Een natuurlijke oplossing voor huidirritaties, (ouderdoms)vlekken en allergische reacties.